Willems Veranda’s blijft KVO!

Sinds Willems Veranda’s als hoofdsponsor op onze shirts prijkt, gaat het KV Oostende voor de wind. Maar ook nu het dit seizoen een beetje minder liep, blijft de meester in verandabouw onze club van harte steunen. “We hebben niet voor niets ons contract destijds opengebroken”, meent Luc Willems, oprichter en gedelegeerd bestuurder van het bedrijf. “De ontwikkeling tot (sub)topclub en de professionele aanpak bij KVO lopen parallel met de weg die wij met Willems Veranda’s vroeger ook hebben afgelegd. En ok, in elke groeifase heb je eens een dipje. Toch blijven we KVO!”

KV Oostende speelt ook volgend seizoen dus nog met Willems Veranda’s als trotse hoofdsponsor op het shirt. De specialist in verandabouw heeft een overeenkomst met de club tot de zomer van 2019. Willems Veranda’s en KV Oostende hebben een partnership dat is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. “Wij kunnen ons perfect vinden in de evolutie die KV Oostende doormaakt,” gaat Luc Willems verder. “ We hadden eerlijk gezegd wel gehoopt, maar nooit gedacht dat dit KV Oostende zo’n weg zou afleggen. Play-off 1, Bekerfinale en Europees voetbal. Dat is een enorme exposure geweest. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat deze resultaten wel terugkomen.”

“We hebben zelfs nu nog extra visibiliteit, mede door de voorzitterswissel. Die aandacht is uiteraard altijd mooi meegenomen. Communicatie via de sport is voor ons een grote meerwaarde.” vindt Luc Willems. “Maar daarnaast zijn vooral de goeie verstandhouding tussen beide partners en de zakelijke mogelijkheden die KVO ons biedt de belangrijkste troeven. Het management van KV Oostende verstaat de kunst om de juiste mensen samen te brengen en op deze manier business te genereren. En toch gebeurt dat allemaal op een ongedwongen, sympathieke manier in een sfeer waarin onze klanten en partners zich ook kunnen amuseren.”

Willems Veranda’s is uitgegroeid tot de absolute marktleider in de wereld van de verandabouw. Het bedrijf heeft 8 toonzalen over heel België, stelt méér dan 250 mensen tewerk (met eigen ontwerpers en plaatsers) en plaatst ruim 1.400 veranda’s per jaar.

Algemeen directeur Patrick Orlans van KV Oostende heeft door de jaren heen een goeie relatie met Luc Willems opgebouwd. “Luc is een vriend geworden. Het is een man met een visie, die zeer duidelijk weet waar hij naar toe wil. Zijn professionalisme als hoofdsponsor straalt ook af op onze club. Anderzijds zijn we blij dat we zijn merk ook zeer waardig hebben kunnen promoten! We hopen dat we hem volgend seizoen opnieuw play-off 1 voetbal zullen mogen aanbieden.”

WIllemsVeranda’s Blijft KVO!
#Bedankt Willems Veranda’s

Comments are closed.