Van Severen blijft KVO

Dat lang niet elke partner van KV Oostende uit de directe omgeving van onze stad kwam, wisten we al langer. Maar hun hart ligt al een hele tijd aan zee. Dat geldt zeker voor de NV Van Severen, die sinds enkele jaren partner is bij KV Oostende en vandaag ook het partnercharter ondertekende: “Van Severen blijft met plezier KVO”, zegt zaakvoerder Peter Van Severen tijdens de handshake met Algemeen Directeur Patrick Orlans.

190 nieuwbouwappartementen aan onze Belgische kust. Dat is wat de NV Van Severen binnenkort op zijn CV mag bijschrijven. Het bedrijf uit Knesselare werkt mee aan de realisatie van de schitterende appartementen van de Versluys Groep op oosteroever. Ze verzorgen er alle sanitair en de centrale verwarmingsinstallatie.

“We zijn twee seizoenen geleden bij KV Oostende beland toen de vernieuwde Versluys Arena werd gebouwd. We verzorgden er samen met onze partner Geberit al het sanitair en hebben uit die samenwerking bijzonder veel gehaald”, zo zegt Gedelegeerd Bestuurder Peter Van Severen. Van Severen N.V. heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de sector van dakwerken, sanitair en centrale verwarming. Het bedrijf startte in 1980 als een éénmanszaak en groeide intussen uit tot een volwaardige KMO met ca. 80 medewerkers.

“We zijn trots dat we mee onze schouders konden zetten onder deze schitterende realisatie in de Versluys Arena. Op deze manier zijn we verliefd geworden op de club en de sfeer die hier hangt. Patrick Orlans bracht ons met verschillende belangrijke bedrijven samen en dat leidde uiteraard tot nieuwe mogelijkheden. Dat vind je op weinig andere plaatsen. Natuurlijk blijven we dan KVO. We amuseren ons hier, er is altijd ambiance en je kan zaken doen!”

Patrick Orlans, Algemeen Directeur KV Oostende: “Peter weet als geen ander wat het is om als klein bedrijf uit te groeien tot een subtopper in de sector en dat past perfect bij ons profiel. Ze leveren uitstekend werk. Dus voelen we ons goed met elkaar. Twee groeibedrijven die elkaar vooruit kunnen helpen. Dus ik bedank Peter Van Severen dat hij in ons gezelschap blijft.”

VanSeverenBlijftKVO!
Bedankt NV Van Severen.

Comments are closed.