Keyware Technologies blijft KVO!

De volgende partner in de rij van KVO-getrouwe sponsors is vandaag Key Ware. De specialist in elektronische betaalterminals en transacties blijft KVO ook volgend seizoen trouw. En dus kunnen fans probleemloos cashless blijven betalen in de Versluys Arena. “Wij vinden de groei van KVO opvallend en kunnen ons daar aan spiegelen. Wij zijn sinds dit jaar Europees gaan spelen en we willen KVO ook mee op dat niveau brengen”, aldus CEO Stéphane Vandervelde.

KVO maakt al sinds de vernieuwing van de Versluys Arena gebruik van het Keyware cashless betaalsysteem in het stadion. In november vorig jaar stapte het bedrijf ook effectief in het verhaal als partner. Nu zeggen ze ook JA tegen KV Oostende voor het volgende seizoen. “We hebben ons laten overtuigen door de professionele, innovatieve aanpak waarmee KV Oostende naar het voetbal en de zakelijke kant ervan kijkt”, gaat Stéphane Vandevelde voort. “Op die korte tijd hebben we al een aantal zakelijke introducties gehad die interessant zijn voor ons bedrijf. En dat is de return die je ook verwacht in een dergelijk partnerverhaal.”

De voorzichtige, eerste internationale ambities van KV Oostende pasten ook perfect bij de buitenlandse stappen die Keyware zette. “Ook onder de nieuwe voorzitter Peter Callant staat KVO voor de correcte waarden, zoals voluit gaan, met de juiste de ondernemersspirit en het doorzettingsvermogen om deze club verder uit te bouwen.”

Patrick Orlans weet, als algemeen directeur, maar al te goed dat de club ook wat kan bieden aan zijn partners. “Keyware richt zich als bedrijf vooral op kmo’s, bedrijven waar ondernemingszin belangrijk is. Die ondernemingszin vindt de betaalspecialist ook terug bij KV Oostende en haar medewerkers. Met de sponsorovereenkomst hoopt Keyware zijn betaalterminals en de nieuwe bestel- en betaalapp EasyOrder, bekender te maken bij ondernemers. We zijn blij dat ze aan boord gekomen zijn en met ons verder gaan.”

Het cashless betaalsysteem dat KVO invoerde, laat alle fans toe om zorgeloos en snel aan te schuiven om hun dranken en catering te bestellen en te betalen.

#KEYWAREBLIJFTKVO

Bedankt Keyware!

Comments are closed.