Belgische en Europese licentie binnen!

KV Oostende heeft vanmiddag officieel zijn Belgische en Europese licentie voor het seizoen 2018-2019 toegekend gekregen. Binnen de club twijfelde er niemand aan dat dit een probleem zou vormen, maar na de eerste zitting wou de licentiecommissie nog een aantal verduidelijkingen rond de overname. Vorige week gaven voorzitter Peter Callant en Algemeen Directeur Patrick Orlans meer tekst en uitleg aan de commissie tijdens een zitting in het Bondsgebouw.

Vandaag viel de licentie dus in de bus van de Versluys Arena. Goed nieuws dus met het oog op volgend seizoen. Intussen is de club volop bezig met de sportieve en commerciële uitbouw voor het seizoen 2018-2019. Verschillende belangrijke partners bevestigden al hun vertrouwen in KV Oostende. Ook heel wat abonnementshouders kwamen intussen hun seizoenskaart vernieuwen.

Nu nog hopen dat we de komende weken vuurwerk krijgen in Play-Off 2 en -wie weet- alsnog een spannende ontknoping van het seizoen krijgen.

Via deze weg willen we de medewerkers en het team rond secretaris André Catellion en CFO Anja Imschoot bedanken. Zij hebben zich de voorbije maanden keihard ingezet om van dit licentiedossier een succesvolle operatie te maken!

Comments are closed.