TUI en TUIfly blijven KVO!

KV Oostende moet binnenkort toch maar beter weer eens meedoen voor de Europese tickets, want onze reispartner TUI & TUIfly hebben hun engagement in de Versluys Arena verlengd. Ook zij zeggen opnieuw “IK BLIJF KVO”.

Samen met de Internationale luchthaven Oostende – Brugge is TUI/TUIfly al een tijdje partner bij KV Oostende. Ze werkten o.a. mee aan de geslaagde fandag en proberen via onze supporters hun doelpubliek te bereiken. “De grote community bij KV Oostende is voor ons echt een meerwaarde. Zowel tussen de klassieke supporters als bij het business-publiek heb je mensen uit de directe regio die met onze maatschappij op reis kunnen,” aldus Elie Bruyninckx, CEO Western Region van TUI. “We kunnen die mensen alle reiscomfort bieden voor intussen 25 internationale bestemmingen vanop een aantrekkelijke luchthaven in hun eigen achtertuin.”

En dus probeert TUI de KVO-supporters ook te engageren. “We hebben historisch een echte band met Oostende, sinds jaar en dag. We houden van deze stad, die tegelijk een toeristische trekpleister is. Op de luchthaven zorgen we voor tewerkstelling voor een hele regio. We zijn hier verankerd en dus is ons engagement bij KV Oostende bijna een vanzelfsprekendheid,” gaat de CEO verder.

Patrick Orlans is TUI/TUIfly dankbaar voor hun inzet voor KV Oostende. “ We hebben afgesproken dat we samen met voorzitter Peter Callant en Sportief Directeur Hugo Broos er alles zullen aan doen om nog een keertje mee te spele,n in de strijd om Europees voetbal. We kunnen niet makkelijker zijn, met een luchthaven naast -ongeveer dan toch- onze Versluys Arena. TUI is een internationale merknaam en als zij hun schouders blijven zetten onder dit KVO is dat geweldig goed nieuws.”

Bedankt TUI/TUIFly
#TUIBLIJFTKVO
#KVOLOVESTUI

Comments are closed.