Tiger Experience blijft KVO!

Tijdens Play-off 2 zijn de businesspartners van KV Oostende ook aardig in vorm. De voorbije weken bevestigden er al een heel aantal hun vertrouwen in KVO. Vandaag zeggen ze ook bij Tiger Experience Orange “IK BLIJF KV OOSTENDE”. Frederick Mommerency, CEO van Tiger Experience/Orange: “Als ondernemer brengt KV Oostende je in een zeer efficiënt netwerk van bedrijven en ben je een ambassadeur van de club. “

Tiger Expercience/Orange is dé dienstverlener voor Telecom, IT & Internet, GSM en Energie. Het bedrijf is al een tijdje aanwezig op KV Oostende en daar hebben ze een heel goeie reden voor: “Hier hangt altijd een familiale sfeer. En tegelijk is er veel ruimte en mogelijkheden om zaken te doen met elkaar”, meent Frederik Mommerency.

Zijn bedrijf heeft zijn roots in Kuurne (Kortrijk) en groeide de voorbije jaren uit tot één van de belangrijke partners van telecom-operator Orange. Met dat merk kwam Tiger Experience ook bij KV Oostende binnen. Intussen zijn er hechte banden gesmeed.

CEO en gedelegeerd bestuurder Frederick Mommerency heeft er op deze manier al naamsbekendheid, echte vriendschappen en zakenrelaties bij gewonnen. “Tiger Experience verscheen op de LED-boarding rond het veld en met collega’s sponsors hielden we gezamenlijke acties. Ondernemers werden vrienden en met bevriende ondernemers sloten we deals af.”

Intussen heeft Tiger Experience 10 winkels van Menen tot Knokke. “Algemeen directeur Patrick Orlans slaagt erin om de juiste mensen te laten samenwerken. We kunnen de partners en supporters van KV Oostende het beste tariefplan op maat aanbieden voor al hun telecom en internetgebruik. We hebben zelfs een eigen IT-afdeling die de klant helemaal kan ontzorgen. We staan garant voor de scherpste tarieven, een proactieve opvolging en bieden een persoonlijk aanspreekpunt.”

Algemeen Directeur Patrick Orlans is dik tevreden dat Tiger Experience KVO trouw blijft.
“Frederick Mommerency is een gedreven ondernemer die altijd mee denkt. Hij weet waar hij mee bezig is, ziet de juiste opportuniteiten om zowel B2C als B2B zijn klantenbestand te verruimen binnen de voetbalomgeving. Hij is met zijn bedrijf een aanwinst voor KV Oostende.”

BEDANKT TIGER EXPERIENCE.
#TigerExperienceBlijftKVO

Comments are closed.