Luchthaven Oostende – Brugge blijft KVO!

Afgelopen seizoen mochten we met KV Oostende een paar keer trots vertrekken op buitenlandse missie vanop de Internationale Luchthaven Oostende – Brugge. De stage in Spanje afgelopen winter was een jaarlijks terugkerende afspraak, maar vooral de Europese trip naar Marseille blijft iets bijzonder voor elke KVO-fan. “En we willen er ons schouders onder blijven zetten, zodat KV Oostende ook in de toekomst nog mooie Europese bestemmingen mag aandoen vanop onze luchthaven,” vertelt Marcel Buelens van de Luchthaven Oostende – Brugge. “En dus zeggen we met trots: Wij Blijven KVO!”

In het begin van het seizoen hadden de Internationale Luchthaven Oostende – Brugge, TUI en TUI fly hun partnership bij KV Oostende al verlengd en verhoogd. Dankzij hun engagement werden ze een “Vijftigtonner”.

“Een weireldploegsje verdient een weireldluchthaven, dat was ons idee erachter hé, “ lacht Cathérine Stuyck, Marketing en Communicatie Directeur bij de Internationale Luchthaven Oostende – Brugge & Antwerpen – Deurne.“Misschien was het dit seizoen wel geen hoogvlieger op zuiver sportieve basis, toch zijn we er van overtuigd dat de nieuwe wind ervoor zal zorgen dat de ploeg straks wel weer op kruissnelheid geraakt.”

Voor de luchthaven is KV Oostende een belangrijk kanaal om de supporters bewust te maken van de mogelijkheden die de luchthaven in hun achtertuin heeft. “Waarom zou iemand uit deze regio nog naar Brussel of Charleroi rijden om het vliegtuig te nemen? Vanuit Oostende kan je nu al naar 25 internationale bestemmingen vliegen voor een zonnige vakantie. Onze luchthaven biedt daarbij tal van interessante voordelen!”

Zo is de luchthaven Oostende – Brugge makkelijk bereikbaar, de parking is betaalbaar, je hebt een vlotte check-in en sinds kort heb je voorbij de douanecontrole ook een totaal nieuwe catering en tax-free shopping!

Patrick Orlans, algemeen directeur KV Oostende: “Straks start KVO met een Travelcorner, waarbij we mensen uit de reissector, die toch belangrijk is in onze stad, samenbrengen. Het is dus duidelijk dat we de mensen van de luchthaven iets proberen terug te geven voor hun steun. We hopen dat elke KVO-fan die op reis vertrekt, toch eens kijkt of hij vanuit zijn achtertuin zou kunnen vertrekken.”

Marcel Buelens, CEO van de luchthaven Oostende – Brugge, ondertekende graag het nieuwe KVO 3.0 charter en zegt dus volop JA tegen het KVO van voorzitter Peter Callant.

Luchthaven Oostende-Brugge BLIJFT KVO!

Comments are closed.