Ook Geberit blijft KV Oostende: “Wij zorgen voor bijzondere ervaringen in de Versluys Arena.”

Geberit, Europees marktleider op het gebied van sanitaire producten, heeft de voorbije weken ook volmondig ‘JA’ gezegd tegen het nieuwe KV Oostende. Thierry Geers, Managing Director bij Geberit, zette zijn handtekening op het grote bord ‘IK BLIJF KVO’, omdat hij ook het voorbije seizoen heeft ervaren dat zijn klanten op KV Oostende meer kunnen genieten van een avondje voetbal dan elders.

Geberit is de gerenommeerde producent van o.a. toiletten, douches en wastafels. Het bedrijf is al een tijdje centurion-partner van onze club, nadat ze eerder een paar keer kwamen proeven van de sfeer op KVO. Bij de bouw van de Versluys Arena leverden ze uiteraard alle topproducten. Alle douches in het vernieuwde stadion zijn van Geberit, op de wastafels vind je hun Sphinx – gamma terug en de toiletten in de hoofdtribune zijn Geberit Aqua Clean. De Aqua Clean-toestellen zorgen voor een nieuwe ervaring, waarbij u wordt gereinigd met water. (Lees meer)

“We kozen destijds voor KV Oostende vanuit een zakelijk oogpunt,” meent Thierry Geers. “Los van de grote sympathie voor deze club, moeten we toegeven dat we van onze klanten zeer vaak horen dat ze een avondje KVO méér kunnen smaken dan bij andere clubs. Patrick Orlans is een persoonlijke vriend van mij en hij slaagt er toch telkens in om met zijn team voor een unieke ervaring te zorgen qua hospitality en gezelligheid, naast die 90 minuten voetbal. Daarom is KVO absoluut the place to be. Ondanks het mindere seizoen blijft Oostende ook een aantrekkelijke club met echte topmatchen, waarop we de decisionmakers onder onze leveranciers en afnemers graag uitnodigen. En met de komst van Peter Callant en Hugo Broos zal die ambitie zeker hoog blijven.”

Algemeen Directeur Patrick Orlans hoort het Thierry Geers graag zeggen. “We zijn trots dat we hun  topproducten in de Versluys Arena hebben. Het is een wereldwijd A-merk. En tegelijk is gebleken dat we hen ook veel te bieden hebben. Ondermeer dankzij de opstart van de nieuwe KVO-Bouwcorner hebben ze al nieuwe partners ontmoet, waarmee ze interessante deals hebben kunnen afsluiten. Ze blijven KVO en dat is dus een absolute win-win!”

Bedankt Geberit en tot op de Versluys Arena Deluxe (Luxebeurs)!

GEBERITBLIJFTKVO!

Comments are closed.