Versluys Groep blijft KVO!

Sinds jaar en dag trouwe sponsor bij KV Oostende, jarenlang zelfs prijkte de naam ook vooraan op de truitjes, en sinds twee seizoenen draagt de prestigieuze multifunctionele tribune in de Versluys Arena ook trots zijn naam. Bart Versluys zegt natuurlijk ook voluit ‘Ik Blijf KVO!’. Het DNA van Versluys Groep zit verankerd in KV Oostende en bij uitbreiding ook in de stad én regio zelf.

Bijna wekelijks wordt Bart Versluys nog altijd aangesproken over de unieke realisatie van de Versluys Arena. “Ik kijk nog altijd met evenveel trots terug op het huzarenstukje dat we hier klaargespeeld hebben. Nooit zal ik het bloed, zweet en tranen vergeten bij alles wat de bouw van deze arena vooraf ging. Het in de eerste plaats vooral een eerbetoon aan het titanenwerk van onze honderden arbeiders die hier 7 dagen op 7 hebben gezwoegd en gezweet. Zij mogen er trots op zijn dat hier tweewekelijks duizenden mensen van het voetbal komen genieten in een prachtige accommodatie.”

Zelf kan Bart Versluys niet zo vaak aanwezig zijn in de Versluys Arena, want zijn agenda loopt altijd heel snel vol. “Maar zeker voor de topwedstrijden maak ik er een punt van om onze KVO jongens toch ‘live’ in de Versluys Arena aan te moedigen. In deze context beschouw ik mezelf als een échte “Kustboy” die veel respect heeft voor het fantastische parcours dat KV Oostende de voorbije seizoenen heeft afgelegd.  Dat we dit seizoen minder spectaculair van start zijn gegaan is uiteraard balen voor iedereen die KVO een warm hart toedraagt.  Maar ik weet dat KV Oostende veel meer in zijn mars heeft dan de mindere resultaten in het begin van dit seizoen. In die context ben ik er 100% van overtuigd dat dit ook onder de nieuwe voorzitter Peter Callant en Algemeen directeur Patrick Orlans allemaal wel goed komt: “What doesn’t kill you, makes you stronger!”. Met een goeie ‘vechtersmentaliteit’ van onze spelers op het terrein, een professionele omkadering en vooral de ongelofelijke steun van de vele KVO supporters komen we hier ongetwijfeld sterker uit.“

Kort na de overname door Peter Callant investeerde Bart Versluys nog eens in KV Oostende door 5% van de aandelen te kopen. “Op deze manier onderstreep ik vooral mijn engagement voor deze fantastische club”, aldus Bart Versluys. “KV Oostende blijft een unieke plaats opeisen in het Belgische voetbal en daar geloof ik in.”

Patrick Orlans, algemeen directeur bij KV Oostende, is blij op het klankbord dat Bart Versluys hem ook wil bieden. “Als gedreven ondernemer heeft hij een frisse kijk op de dingen, out of the box. Bovendien is zijn ondernemerschap een zegen voor de stad Oostende. Zijn visie op de ontwikkeling van de Kustlijn is uniek, de realisaties van Versluys Groep zorgen voor een enorme opwaardering voor de hele regio. Ik merk ook dat heel veel sponsors graag met Bart en zijn mensen in contact zouden komen. Dat kan bijvoorbeeld in onze Bouwcorner, één van de vele netwerkmomenten op KV Oostende. De aanwezigheid van Versluys betekent dus een enorme meerwaarde voor mij persoonlijk én voor KV Oostende.”

Bedankt Versluys Groep
#VersluysBlijftKVO

Comments are closed.