Symbio blijft KVO!

Symbio Neutrale Mutualiteit is de volgende partner die KV Oostende trouw belooft. Symbio blijft in de Versluys Arena. Via KV Oostende wil Symbio zijn uitstekende diensten en service als mutualiteit in Vlaanderen nog ruimer bekend maken. Het Symbio-kantoor ligt naast de kantoren van KVO onder de C-tribune en dus zegt het hele Symbio-team: “Ik blijf KVO!”.

Op de sportieve uitbouw voor volgend seizoen is het nog even wachten, maar de commerciële ploeg onder leiding van Patrick Orlans draait intussen weer op volle toeren. Nadat de voorbije weken al een heel aantal belangrijke partners hebben laten weten dat ze hun engagement bij KV Oostende verlengen, zegt nu ook Symbio JA tegen KVO. De Neutrale Mutualiteit blijft KV Oostende trouw tot juni 2021. Camille D’Hulst, algemeen directeur van Symbio, zag de voorbije twee seizoenen een uitstekende samenwerking met KVO.

“Symbio is een enorm populaire mutualiteit in en rond Brussel, met maar liefst 15 kantoren. En ook in Wallonië zijn we gekend om onze voortreffelijke, gepersonaliseerde dienstverlening als neutraal ziekenfonds. De voorbije twee seizoenen groeide onze naamsbekendheid ook in Vlaanderen. En dat is mede dankzij ons partnership met KV Oostende”, aldus Camille D’Hulst. “KV Oostende verwent  zijn klanten en supporters op een zeer correcte, sympathieke manier. En bovendien is KVO ook een groeimerk. Twee elementen die ook voor Symbio gelden.”

Patrick Orlans, algemeen directeur KV Oostende: “De voorbije jaren was er al een mooie samenwerking tussen KVO en Symbio. Zo kreeg Symbio zijn eerste Vlaamse kantoor in ons stadion. Intussen zijn al héél wat spelers en medewerkers van KV Oostende aangesloten bij Symbio. Ik werk er zelf mee en kan het elke fan gewoon aanraden. Ze zullen uitstekend geholpen worden en ook onze partner zal er tevreden mee zijn.”

Zo gaat dat met trouwe partners, bedankt Symbio!

@SymbioBlijftKVO!

Comments are closed.