De Feestarchitect blijft KVO: “spelen in de spits van hospitality”

1.200 Gasten schuiven aan tafel bij een topwedstrijd in de Versluys Arena. In de sfeervolle Nicolas Feuillatte Spektakelzaal laveert stijlvol, ervaren zaalpersoneel gezwind tussen de tafels door. De geroutineerde maître dirigeert het team kordaat en tegelijk sereen. In de aanpalende keuken schakelt een goed geoliede, gedisciplineerde kookploeg een versnelling hoger. In de spits van de hospitality op KV Oostende spelen de mensen van de Feestarchitect om de veertien dagen hun topwedstrijd. Zaakvoerder Christ Schepens is al jaren de creatieve spelverdeler en coach van dit hardwerkende kampioenenteam. Hij klinkt vastberaden: “Ook ik blijf KVO met De Feestarchitect.”

KV Oostende kiest al jaren voor de service, kwaliteit en flexibiliteit van De Feestarchitect. De vaste huiscateraar van de Versluys Arena krijgt bijna elke thuiswedstrijd lof van de aanwezige gasten. “Het is ongelofelijk hoe je meer dan 1.000 mensen tegelijk een kwaliteitsvol, bijzonder smakelijk diner kunt serveren”, zo klinkt het vaak.

“Dat is onze specialiteit”, zegt Christ Schepens, “We zijn trouwens enorm goed thuis in de voetbalwereld en weten intussen wel wat de verwachtingen zijn. Maar in Oostende is dat toch iets speciaal. Weinig andere clubs zorgen voor een dergelijk totaalconcept waar dineren, voetbal en amuseren zo hand in hand gaan.”

Wij het voetbal, zij de keuken…

Patrick Orlans, algemeen directeur van KVO kent de Feestarchitect al sinds jaar en dag. “Wij kiezen voor Christ en zijn mensen, omdat ze ons totaal ontzorgen bij de organisatie van onze VIP-diners. Ze leggen de fundamenten van elk feest. Ze zijn echt de ARCHITECT en werken af tot op de kleinste persoonlijke, maar belangrijke details, zoals ook een couturier zijn kledij afwerkt. Wij verzorgen het voetbal, zijn het diner.”

Op KV Oostende stond De Feestarchitect al garant voor een verzorgde presentatie van verschillende event-vormen. Ze zijn werkelijk van alle markten thuis en staan de klant graag bij met informatie en advies om alle onderdelen van het evenement harmonieus in te vullen.

Nieuwe locatie

De Feest­architect verhuist eind deze maand naar de bedrijvencampus in de Burgstraat in Destelbergen, waar vroeger de legersite Kwartier Beervelde was gevestigd. Daar zal het cateringbedrijf over een oppervlakte van zowat 2.000 m2 beschikken, dubbel zo veel als nu het geval is.

Dat smaakt naar meer!
Het blijft dus ook de volgende seizoenen superlekker in de Versluys Arena!

De Feestarchitect blijft KVO!
Bedankt Christ & Co

Comments are closed.