Ook Laurenty blijft KVO! Wij gaan voor een nette Versluys Arena!

Halfweg het seizoen debuteerde een nieuwe speler in de Versluys Arena. Laurenty was de naam. Een mooie aanwinst voor KVO, technisch de beste op deze positie, snelheid van uitvoering en kwaliteit van het geleverde spel zijn top. Logisch, want Laurenty brengt jaren ervaring mee. De nieuwkomer is de poetsfirma die voor een cleane Versluys Arena zorgt. “Elke week passeren we om de kantoren schoon te maken en na een thuiswedstrijd zorgen wij ervoor dat alles weer blijkt. Dat blijven we ook het komende seizoen met plezier doen!” zegt Yves De Waele, directeur van Laurenty.

Na een wedstrijd met 8.000 toeschouwers, bomvolle kantines en een drukbezochte Nicolas Feuillatte Spektakelzaalis de Versluys Arena de dag na een wedstrijd vaak een puinhoop. Gelukkig zijn er sinds kort de vele handen van schoonmaakbedrijf Laurenty die alles snel weten om te toveren tot een propere locatie. “We zijn een bedrijf met meer dan 5000 klanten en 4000 medewerkers. Vanuit Wallonnië zijn we naar Vlaanderen doorgegroeid. En vanuit die strategie is KV Oostende voor ons ook een belangrijke speler,” verklaart Yves De Waele de strategie van Laurenty.

“We staan in voor het dagelijkse onderhoud van 5 miljoen m² lokalen. Via het businessnetwerk van KV Oostende zijn op die paar maanden tijd al heel wat nieuwe klanten tot bij ons geraakt. Logisch dus dat wij KVO blijven met Laurenty.”

Patrick Orlans, Algemeen Directeur: “Het is niet evident om een echt goeie poetsfirma te vinden, maar het engagement en de correctheid in service bij Laurenty zijn werkelijk echt top. Vanuit Brussel, Kontich zijn ze aan zee terecht gekomen. Wij hopen hen, voor hun loyauteit, nog veel nieuwe klanten te kunnen aanbrengen. Dat is onze sterkte. Met Laurenty gaan we ook straks weer voor een propere Versluys Arena.”

#LaurentyBLIJFTKVO!
Bedankt Laurenty!

Comments are closed.