IJsboerke blijft KVO! Lekker toch?!

De lente is weer in ’t land, straks zullen de temperaturen wel weer de hoogte in gaan en dan krijg je automatisch weer zin in ijsjes van Ijsboerke natuurlijk. De producent van echte Belgische roomijs blijft ook de komende jaren van de partij in de Versluys Arena. “De Kustregio is voor ons een belangrijke target, dus kunnen we via KV Oostende ons aandeel aan zee nog proberen uit te breiden.” zo zegt Jef Segers, Commercieel manager van Ijsboerke, “en dus blijven we KVO!”

‘Wie echt leeft, wil echt roomijs’, dat is één van de slogans van Ijsboerke. Wel, een KVO-supporter weet wat leven is én dus lust hij/zij ook wel al het lekkers van Ijsboerke. “We zijn afgelopen seizoen in de Versluys Arena beland, toen we de gewezen voorzitter en Patrick Orlans hadden leren kennen. We konden via Marc Coucke ons aanbod serveren in Pairi Daiza en daarom hebben we ons tegelijk geëngageerd op KV Oostende,” gaat Jef Segers verder.

Zo gaat dat natuurlijk op KV Oostende, partners ontmoeten partners en doen samen zaken. “De visibiliteit in een stad als Oostende is een belangrijke zaak. Bovendien zitten er veel horeca-mensen in de Versluys Arena. Dat maakt het netwerk voor ons zo interessant,” voegt Marketing Manager Sofie Peeters van Glacio/ijsboerke er aan toe.
En dus blijft Ijsboerke met plezier ook KVO. “We hopen de samenwerking de komende jaren nog te intensifiëren en samen acties naar de fans te kunnen ondernemen. Straks met ons Duivels-waterijsje misschien naar aanleiding van het WK.”

Voor Algemeen Directeur Patrick Orlans is Ijsboerke een uitstekend voorbeeld van hoe netwerken op KV Oostende werkt. “Vroeger zou een groot merk zoals Ijsboerke misschien niet zo snel geneigd zijn om te investeren in KV Oostende. Nu zitten ze binnen bij een andere partner en kunnen ze werk maken van de vele andere contacten die we hen hier aanreiken.”

Dat wordt dus weer lekker smullen komende zomer op KVO!

#ijsboerkeBlijftKVO!
Bedankt Ijsboerke.

Comments are closed.