Etixx blijft KVO van brandstof voorzien!

“Fuel your goal!”, dat is de slogan van Etixx, producent van sportdrank en voedingssupplementen en één van de belangrijke partners van KV Oostende. Dagelijks gebruiken onze spelers hun producten om sneller te recupereren, hydrateren en hun lichaam sterker te maken. En dat kunnen ze ook de komende seizoenen blijven doen, want ook Etixx blijft KV Oostende. “Via KVO hebben we ons merk en onze producten verder op de kaart kunnen zetten. De club is en blijft een belangrijk uithangbord. Dus Etixx zal nog langer de brandstof van deze ploeg blijven op weg naar nieuw succes.”, zegt Mario De Bel van Ceres en Etixx Sports Nutrition.

Fernando Canesin poseerde enkele maanden geleden maar al te graag voor de producten van Etixx. “De recovery-shakes, de magnesium en ijzertabletten, de voedingsgel,… ik gebruik het allemaal elke dag opnieuw”, vertelde de Braziliaan toen. Het gamma van Etixx maakt deel uit van het dagelijkse voedings- en verzorgingsprogramma van elke speler binnen de club. “En we zijn bijzonder blij dat we van deze topproducten gebruik kunnen blijven maken.”

Etixx Sports Nutrition is stilaan uitgegroeid tot de gouden standaard op het vlak van sportvoeding. Het merk ontwikkelde een complete waaier aan uitgebalanceerde, hoogkwalitatieve producten op basis van innovatieve formules en superieure ingrediënten. Sportdranken, repen, gels en vitaminesupplementen werden geproduceerd en voortdurend geoptimaliseerd door een team van specialisten en in samenspraak met verschillende topatleten. Het gamma zorgt voor een optimale ondersteuning van duizenden professionele en recreatieve sporters.

Quick Step, Knack Volleybalteam Roeselare, Feyenoord, Anderlecht, KV Oostende…. het zijn maar enkele namen van teams uit het (inter)nationale topsportwereldje die al jaren vertrouwen op de toegevoegde waarde van Etixx Sports Nutrition bij het leveren van topprestaties.

Patrick Orlans, Algemeen Directeur van KV Oostende had er alle vertrouwen in dat Etixx ook aan boord zou blijven. “Etixx is uiteraard meegekomen met onze ex-voorzitter, maar blijft hier vanzelfsprekend partner, omdat het gewoon de beste producten aanlevert én door hun visibiliteit bij KV Oostende kunnen er hun naamsbekendheid verder ontwikkelen.”

Bedankt Etixx!
EtixxBLIJFTKVO!

Comments are closed.