Elindus Blijft KVO!

Eén van de KVO-partners die zich tijdens de reguliere competitie duidelijk liet opmerken was energieleverancier Elindus. Het nog jonge bedrijf kwam vrij snel na de opstart bij KV Oostende terecht en groeide intussen uit tot een belangrijke speler op de energiemarkt voor ondernemers. “Daarom is de Versluys Arena voor Elindus een uitstekende biotoop. Hier ontmoeten we ondernemers, ook nu in het nieuwe tijdperk. Dus ELINDUS BLIJFT KVO!”, bevestigt Toreno Noreilde, Managing Director van Elindus.

Ze zorgen voor een extra zuinige energiefactuur, berekenen voor uw onderneming wat het meest voordelige tariefplan is en zijn continu met het verbruik van uw bedrijf begaan. Dat is waar Elindus al sinds de oprichting in 2012 voor staat. Het enthousiaste en door energie gedreven bedrijf is al een paar jaar actief in de sportsponsoring. “We kregen ingang in de sportwereld via leuke campagnes bij o.a. het Gents Boksgala, Zulte Waregem én KV Oostende”, vertelt Toreno Noreilde. “En dat heeft ons onmiddellijk bij de juiste mensen gebracht. Algemeen Directeur Patrick Orlans introduceerde ons in het geweldige netwerk op KV Oostende. Daar begint het mee. Partners samenbrengen, waarna we onderling zaken kunnen doen. Dat gebeurt hier zoals nergens elders en dat zal ook in het Callant-tijdperk zo blijven. Daarom blijven we ook KVO!”

Elindus zorgde voor een opmerkelijke Kerstactie op social media en kregen daarbij de hulp van o.a. Brecht Capon en Adnan Custovic. “We nodigden supporters uit om leuke kerstvideo’s te maken en daar is heel veel respons op gekomen. De winnaars mochten van ons meekomen naar de Kerstmatch. De Luchtmachtbasis Koksijde won en genoot van een gigantisch feest.”

Toreno Noreilde ondertekende ook het KVO 3.0 – partnercharter. Patrick Orlans kan er als Algemeen Directeur bij KVO alleen maar tevreden mee zijn. “Wij zijn een groeiclub, Elindus is een groeibedrijf en dat past fantastisch samen. Ze denken creatief over sportsponsoring en wij kunnen hen helpen hun business te verruimen. Dan spreken we van een perfect match.”

“Als we straks onze energie opnieuw kunnen overdragen op de ploeg, dan gaan we in play-off 2 nog wat meemaken”, knipoogt de Managing Director van Elindus.

#ElindusBlijftKVO

Comments are closed.