Maes Pils blijft KVO!

Bierproducent Alken Maes heeft ook zijn samenwerking met KV Oostende bevestigd. Uit de tapkranen in de Versluys Arena vloeit, naast Filou, al een aantal jaren het bekende Maes Pils. Bij de vernieuwing van het stadion plaatste Maes zelfs een biertank van 4.000 liter in de New Club 31. “We engageren ons bij enkele clubs in de eerste klasse, maar KVO past echt wel helemaal bij ons profiel en dat is in de nieuwe structuur niet anders. Dus wij gaan door,” zo zeggen Steven Van Win, Business Unit Manager en Toon Vandamme, Manager Nationale Events bij Maes Pils.

Brouwerij Alken Maes is één van de meest actieve en aanwezige partners op KV Oostende. Sinds vorig seizoen installeerden ze het Maes Pils-plein voor de supporter. Dit jaar waren ze ook bijzonder creatief met de activatie van de fans in de Versluys Arena. “Onze slogan Moaten, Makkers, Maes zetten we inderdaad kracht bij op deze manier,” vertelt Björn Van Yper, Sales Account bij Alken Maes. “Denk maar aan het doek met de ploegfoto, de reuze-kickertafel en het scorebord dat we daar geplaatst hebben. Leuke dingen om met je ‘maten’ te doen.”

Zijn collega Sophie Renap treedt Van Yper bij. “Als Accountmanager voor Nationale klanten en Events ben ik blij om ons partnership extra in de verf te kunnen zetten, daarom komen er ook nog acties aan. Zo zal er straks een wedstrijd in Play-Off 2 zijn, waarbij de spelers unieke shirts dragen, meer wil ik daar voorlopig niet over vertellen, maar het wordt super voor de fans.”

Patrick Orlans klinkt met plezier een glas op deze fantastische samenwerking. “Als je zo’n gedreven team als de mensen van Maes Pils over de vloer krijgt, dan kan je als club alleen maar trots zijn dat zo’n groot merk zich verder aan ons wil binden. En de fan profiteert er van mee. Dat is dan een perfecte symbiose.”

Bedankt Maes Pils!
Maes blijft KVO!

Comments are closed.