Ford Unicars blijft KVO: Omdat alles op wieltjes loopt!

Het is een drukke eerste week geweest voor het commerciële team van Patrick Orlans en Sales Manager Geert Vergauwe. Nu de nieuwe voorzitter, Peter Callant, en de sportief directeur, Hugo Broos, definitief hun functie hebben opgenomen, bevestigen steeds meer partners hun vertrouwen in het nieuwe beleid bij KV Oostende. Vandaag is Ford Unicars, van zaakvoerder Carlo Durie, trots om te zeggen dat ook het automerk langer aan KVO verbonden blijft. Unicars blijft KVO!

Bij Carlo Durie van Ford Unicars zit KV Oostende in het bloed. Met zijn bedrijf is hij, net zoals Group S, één van de langst actieve partners van KVO. “Dit jaar zijn we aan ons 15de opéénvolgende seizoen toe,” vertelt Carlo. “Het is niet altijd even evident geweest om te blijven investeren in KVO, en dan heb ik het vooral over de moeilijke jaren in derde en tweede klasse. Maar intussen krijgen we er zoveel voor terug. De voorbije 5 jaar waren enorm succesvol én plezant en je voelt aan alles en iedereen dat Peter Callant en Patrick Orlans deze koers gewoon zullen voortzetten.”

Ford Unicars is een begrip in Oostende, maar ook de vestigingen in Diksmuide en -sindskort- Brugge staan bekend als vlot draaiende garages met een betrouwbare en zeer kwaliteitsvolle service.
Al enkele jaren zorgt Carlo Durie met zijn team voor het volledige wagenpark van KV Oostende. Spelers, trainers en medewerkers zijn bijzonder tevreden over hun Ford-wagens. “Mensen spreken er ons over aan dat ze een speler gezien hebben in een Ford met het logo van KVO op. En dat doet altijd deugd, om te weten dat onze sponsoring effect heeft,” gaat Carlo verder, “Bovendien komen ook steeds vaker andere partners van KV Oostende bij ons terecht voor Ford-bestelwagens of busjes. Daar doe je het uiteindelijk ook voor.”

Voor Algemeen Directeur Patrick Orlans is het al langer duidelijk. “Carlo was één van de eerste partners waarmee ik in contact kwam. Deze man heeft echt een hart voor KV Oostende. Wat Ford Unicars de voorbije jaren voor KVO heeft gedaan, grenst aan het onwaarschijnlijke. We moeten mensen zoals Carlo en zijn team koesteren. We zijn ongelofelijk fier dat ook zij hun vertrouwen in ons uitspreken.

Bedankt Ford Unicars!

Comments are closed.