Ook Vanver blijft KVO!

Tijdens de allereerste Europese confrontatie in de clubgeschiedenis van KV Oostende, eind juli in en tegen Marseille, debuteerde Vanver BVBA als shirtsponsor van KVO. Elke thuismatch is zaakvoerder Gino Vanderhaeghen, met zijn vrouw en enkele klanten present als vurig supporter in de Versluys Arena. “Hier krijg je ’t gevoel dat je als partner echt belangrijk bent en daarom ga ik door bij KVO, want ik kan me vinden in de visie van voorzitter Peter Callant

Vanver had zich in de kijker gewerkt bij de inrichting van de Versluys Arena en plukte daar de vruchten van. De vestiaires, balies en bars in de Nicolas Feuillatte Spektakelzaal rolden uit hun productiemachines. Maatwerk van het zuiverste niveau. Vanver en de zusterbedrijven Noordzee Interieur en Depredomme Interieur koppelen jarenlange ervaring op het vlak van fabricatie en inrichting aan een uitgebreide technische kennis en creativiteit.

Gino Vanderhaeghen voelt zich lekker in de Versluys Arena: “Als partner ervaar je hier respect, de klanten amuseren zich altijd en de sportieve ambitie die er nog altijd is, strookt met onze ambitie.”

De mensen van Vanver reisden mee naar de winterstage in Spanje en voerden er frequente gesprekken met Algemeen Directeur Patrick Orlans. “De visie die hij samen met Peter Callant uittekent is ambitieus, maar ook realistisch. En zo leid ik ook mijn bedrijf. KVO zal dus volgend seizoen weer voluit gaan. De club kan op ons blijven rekenen,” zegt Gino Vanderhaeghen.

“Gino is een man van zijn woord, rechttoe rechtaan en zo runt hij ook zijn fantastische bedrijven,” gaat Patrick Orlans verder. “Vanver is met veel inzet en competentie uitgegroeid tot een grote speler in zijn sector. Het is mooi dat we die groei nu samen kunnen voortzetten.”

Bedankt Vanver, trouwe shirtsponsor!

 

Comments are closed.