Joma blijft KVO!

KV Oostende blijft nog tot 2022 in de voetbalkleding van Joma spelen. Het sportmerk blijft ook het vernieuwde KVO trouw, omdat ze geloven in de kracht van het team en de continuïteit van het sportieve en algemene beleid. Erwin Palmers van Joma is kind aan huis in de Versluys Arena en zette met plezier zijn handtekening op het sponsorcharter KVO 3.0.

Joma Sport is ongetwijfeld één van de trouwste kledijpartners uit het Belgische voetbal.  “We waren al sponsor bij KV Oostende toen ze nog aan de leiding stonden in derde klasse. De voorbije jaren heeft de club zijn grote ambities kracht bijgezet en we voelen aan alles dat het straks niet anders zal zijn”, zo zegt Erwin en Carmen Palmers van Joma Sport België.

Al bijna 12 jaar prijkt Joma op de shirts van KV Oostende. Daarvoor loodste Erwin Palmers ook al 8 jaar Diadora binnen in het toenmalige Albertpark. Joma moet zowat de langst lopende partnerovereenkomst uit de Belgische Pro League hebben. “We zijn daar bijzonder trots op, want we delen dezelfde filosofie. Net zoals Joma Sport is KV Oostende inmiddels uitgegroeid tot een sympathieke, vaste waarde aan de top van het Belgische voetbal. Het nieuwe beleid van voorzitter Peter Callant en Algemeen Directeur Patrick Orlans staat voor betrouwbaarheid, degelijkheid, transparantie en ambitie. Dat zijn ook onze kernwaarden. Luc Devroe was een persoonlijke vriend van ons, maar ook nu hij weg is, hebben we supergoed contact met de mensen hier. De stijl van Peter Callant bevalt ons trouwens enorm. Volgend seizoen zal KVO er wel weer helemaal staan.” meent Palmers.

Algemeen directeur Patrick Orlans van KV Oostende is trots op de samenwerking met Joma. “Door het succes de voorbije jaren hebben we onze partner ook iets kunnen teruggeven, denk maar aan de match tegen Marseille. Joma Sport is een correcte partner met een kwaliteitsvolle uitrusting en betrouwbare leveringstermijnen. We bedanken hen dan ook voor hun trouw en hun engagement binnen het nieuwe KVO.”

BEDANKT JOMA VOOR JULLIE STEUN!

Comments are closed.