Ook Coca-Cola blijft KVO!

Het nieuwe KVO 3.0, daar wil ook frisdrankproducent Coca-Cola met prik op klinken! Coca-cola serveert zijn koele drankjes  nog maar sinds dit seizoen in de Versluys Arena. Alain De Coster, manager Sport Events bij Coca-Cola European Partners, was er graag bij om tijdens een partneravond het KVO 3.0 charter te ondertekenen. “We zijn blij dat de fans onze komst hebben toe gejuicht en dus zeggen we graag… Coca-Cola blijft KVO! Ook de komende seizoenen.”

Coca-Cola verdeelt zijn producten de komende drie seizoenen in het stadion. Zowel in de Filou Bierstraat, als in de Kamalounge, bij Chaf of in de Nicolas Feuillatte Spektakelzaal drinkt de KVO-fan nu Coca-Cola, Cola Light, Cola Zero, Fanta en Sprite. Het bedrijf is daarmee Centurion-topsponsors geworden bij KV Oostende.

Alain De Coster: “In het eerste seizoen hebben we samen al een mooie weg afgelegd. Het moet nog verder groeien en ondanks het mindere seizoen, is de balans voor ons in elk geval bijzonder positief. In het verleden werkte ik al met Patrick Orlans en Luc Devroe. We wensen met Coca-Cola Luc nu alle succes toe. Maar wij blijven hier onder de vleugels van Patrick Orlans.”

Coca-cola maakte zich nooit ongerust over de wijzigingen bij KV Oostende. “Met de komst van Hugo Broos haalde de club een grote naam die ik ook goed ken. En voorzitter Peter Callant blijft bijzonder ambitieus. Dus voor ons verandert weinig!”, aldus De Coster.

Kwalitatief frisdrank serveren aan fans kan ook in PO 2

Algemeen directeur Patrick Orlans van KV Oostende is blij met Coca-Cola als partner: “Ze schenken onze fans een kwalitatief zeer sterk product. Zelfs in play-Off 2, helaas, zal dat bijzonder goed smaken. Maar volgend jaar willen we opnieuw meedoen met de top. Ik wil Alain enorm bedanken voor zijn inspanningen.”

Coca-Cola en KV Oostende, #tastethefeeling!

Comments are closed.