Group S blijft KVO!

Nu de overname volledig rond is en algemeen directeur Patrick Orlans, samen met de nieuwe voorzitter Peter Callant en de nieuwe sportief directeur Hugo Broos, werk kan maken van de toekomst, bevestigen ook een heel aantal partners hun vertrouwen in KV Oostende. Group S, HR-specialist en sociaal secretariaat, is de eerste in de rij. “Group S blijft KVO!” zegt Yves Vandaele. Als één van de eersten ondertekende hij het partnercharter voor KVO 3.0.

Group S ondersteunt werkgevers onder meer bij hun loonsberekeningen en op het vlak van Human Resources. De HR-partner is al sinds 2008 shirtsponsor bij KVO, een engagement dat het bedrijf al opstartte toen Oostende nog in tweede klasse speelde. En nu bevestigt Yves Vandaele dat het bedrijf ook in KVO 3.0 blijft geloven.

Yves Vandaele: “Onze Gedelegeerd Bestuurder, Gonzales Stubbe, heeft zijn roots in Oostende en koos destijds net zoals ik met het hart voor KVO. Als je nu kijkt welke evolutie de club maakte, dan kunnen we daar maar trots op zijn. Los van de sportieve resultaten, hebben we hier de voorbije jaren ook zaken kunnen doen met andere partners.”

En dus ziet Group S het ‘vernieuwde’ KV Oostende deze traditie voortzetten, omdat ook voorzitter Peter Callant én algemeen directeur Patrick Orlans garant staan voor een gigantisch netwerk. De continuïteit is dus gegarandeerd. Bovendien is de band met de supporter belangrijk. “Als HR- dienstverlener moeten we meer doen dan ondernemers en werkgevers ondersteunen op het vlak van loonberekening e.d. De supporters van KVO zijn vaak werknemers bij bedrijven, die met ons in zee zijn gegaan. Dat we via sportsponsering vaak zoveel mooie momenten van die supporters kunnen meemaken, brengt ons dichter bij elkaar.”

Ook KV Oostende is trots dat Group S nog jaren aan boord blijft. “Het is toch een nationale speler, een A-merk én een partner van het eerste uur. Door het succes van onze business-formule kan Group S zich bij veel ondernemers in de Versluys Arena introduceren. Hier brengen we partners en ondernemers samen. Group S kan zich op deze manier als de ideale HR-partner profileren,” weet ook algemeen directeur Patrick Orlans van KV Oostende.

Bedankt Group S voor het vertrouwen!

Comments are closed.