Ijsboerke en Casteleyn ontvangen spelers op Horecabeurs

Brecht Capon, Michiel Jonckheere en de beloftevolle jongere Rocky Bushiri trokken op dinsdag 20 februari 2018 naar de Horecabeurs in Bredene. Het trio maakte na de training ruim de tijd vrij om er langs te gaan bij enkele belangrijke KVO-partners. Op de standen van Ijsboerke en Geert Casteleyn bvba kregen ze een bijzonder warm welkom.

De Horecabeurs in Bredene is een begrip aan de kust. Van overal in West-Vlaanderen zakken café- en restaurantuitbaters af naar het Meetingcenter Staf Versluys om er leveranciers te ontmoeten, nieuwigheden te ontdekken en er zaken te doen.
Ook KVO-partners Ijsboerke (echt Belgisch roomijs) en Grootkeukenbouwer Geert Casteleyn uit Leffinge hebben er een ruime, mooi ingerichte beursstand gebouwd om geïnteresseerde horecamensen te ontvangen.

KV Oostende ging dan ook graag even bij hen op bezoek met twee échte Kustboys, Brecht Capon en Michiel Jonckheere en youngster Rocky Bushiri. “Dit is het minste dat we eens kunnen doen voor onze partners,” meent Brecht Capon. ”Een uurtje de tijd nemen om hen goeiedag te zeggen en even klanten op hun stand te begroeten of wat handtekeningen zetten.”
“Mijn vriendin heeft in haar manège thuis ook met horeca te maken, dus ik ken het wereldje wel,” vulde Michiel Jonckheere aan.

Geert Casteleyn, die industriële keukens inricht, is al sinds jaar en dag KVO-fan en sponsor. Hij kent dan ook de kracht van deze beurs en geniet van het bezoek van de KVO-spelers. “We merken dat veel mensen graag naar KVO komen. Elk seizoen hebben wij een match van de horeca in de Versluys Arena en dan staan veel van onze klanten te springen om er bij te zijn. Het is altijd een gigantisch feest.”

Voor Ijsboerke was het de eerste keer dat ze KVO-spelers op hun stand mochten ontvangen. Jef Segers van Ijsboerke haalde direct enkele ballen boven om te laten signeren. “Het is leuk om deze jongens hier even te hebben. Je merkt dat mensen direct onze gesigneerde ballen komen vragen, dus dat trekt wel wat volk. We schenken trouwens twee business-seats weg voor de match tegen Standard, aan de mensen die een aankoop doen op onze beurs.”
Voor Ijsboerke is de kust vanzelfsprekend een belangrijke regio, dus vinden ze een partnership met KV Oostende echt wel belangrijk. Ook zij blijven nog KVO voor de komende vier seizoenen!

En de spelers vonden het vooral… LEKKER! “Ik had vanmiddag beter niet gegeten,” grapte Rocky Bushiri. “Maar ik vind dit bezoek vooral ook interessant voor mijn studies sales & marketing aan het Ensorinstituut.”

Comments are closed.