KVO genomineerd op ‘Belgian Sponsorship Awards’

KV Oostende is fier om te melden dat het een nominatie in de wacht heeft gesleept op de ‘Belgian Sponsorship Awards.’ KVO is genomineerd in de categorie ‘Rightsholder of the year’ en neemt het op tegen het BOIC en de Telenet Fidea Lions. Op 22 maart weten we of we onze nominatie ook verzilveren.

Elk jaar reikt het Belgian Sponsorship Forum zijn awards uit. Dit jaar is KVO genomineerd in de rubriek ‘Rightsholder of the Year’. KVO dankt die nominatie aan het feit dat het een ideale gastheer is voor sponsors die hun merk of bedrijf in de kijker willen zetten. “Wij denken mee met onze partners over campagnes en hoe we binnen een bepaald budget zoveel mogelijk de doelstellingen van de partners kunnen bereiken,” aldus Tine De Groote, Marketing Manager van KVO.
Zo vielen onder andere de campagnes met partners Elindus en Alken Maes in de smaak van de jury van de ‘Belgian Sponsorship Awards’.
“Via de social media campagne die we samen met KVO opstelden, wilden we onze online én offline visibiliteit bij de supporters versterken. De actie was een groot succes en we zijn het hele KVO-team dankbaar voor de goede begeleiding doorheen het volledige project,” aldus Toreno Noreilde van energiepartner Elindus.

Ook Stijn Van Cauwer van Alken Maes beaamt dit. “Wij organiseerden een heuse Maes Pils-wedstrijd en dankzij de mensen van KVO bereikten we heel wat exposure, zowel vóór, tijdens als ná de wedstrijd.”

KVO is dan ook erg verheugd dat het harde werk achter de schermen zijn vruchten afwerpt. “Op 22 maart weten we of we de nominatie ook verzilveren, maar dat we bij de drie genomineerden zijn, is al een hele eer,” zo besluit Tine De Groote.

Meer info over de ‘Belgian SponsorShip Awards’ vind je hier.

Comments are closed.