Word voorzitter voor één dag!

Een nokvol stadion, een zinderende sfeer, een ploeg die boven zichzelf uitstijgt, die alle perikelen van zich afspeelt en verrast door Anderlecht te verslaan. Het zou zomaar kunnen op zaterdag 10 februari. Stel voor dat u die ongelofelijke dag kunt meemaken als KVO-Voorzitter voor 1 dag!

Dat kan, want de voorzittersstoel in de Versluys Arena is die zaterdag vacant, omdat Marc Coucke er die dag niet bij kan zijn. Schuif als plaatsvervangend voorzitter mee aan de managerstafel. Neem uw plaats in de tribune in tussen sportief directeur Luc Devroe en hoofdsponsor Luc Willems en neem een volledige wedstrijddag de honneurs van de voorzitter waar.

Algemeen Directeur Patrick Orlans nodigt u uit in deze video.

Registreer u nu en maak kans op de voorzittersstoel!

Comments are closed.