KVO – toppartners te gast bij KBC voor geanimeerde Nieuwjaarsreceptie

The State of the Weireldploegsjes van Marc Coucke (KV Oostende en zijn vennootschap Alychlo), een economische blik op de toekomst door de glazen bol van KBC-topman Johan Thijs, spectaculaire illusies van Nicholas, heerlijke hapjes, smaakvolle Nicolas Feuillatte Champagne of een lekkere Filou… de 60- toppartners van KV Oostende werden afgelopen maandag echt goed verwend tijdens het KVO New Year’s event in de KBC Arteveldetoren. Ondanks het mindere seizoen en de drukte rond de overname zag je alleen maar stralende gezichten.

Op 5 januari nodigde KV Oostende de leden van de Beach Business Club al uit om het nieuwe jaar in te zetten in de Versluys Arena. Toen kwamen 300 mensen klinken op 2018. Ze kregen een blik op de toekomst van KVO door Algemeen Directeur Patrick Orlans en een concert van Garry Hagger.

Gisteren dan was KBC Bank & Verzekeringen de stijlvolle gastheer voor de top 60 – partners van KV Oostende. De locatie was op zich al ontzettend aantrekkelijk: de indrukwekkende KBC-Arteveldetoren langs de E40, nabij de Expo. 25 verdiepingen hoog, 191 meter, met een perfect auditorium voor de presentaties die zouden volgen.

Marc Coucke en Johan Thijs spraken bevlogen en ad rem

Na een terugblik op het bekeravontuur en de Europese trip naar Marseille ontvouwde voorzitter Marc Coucke zijn “State of The Weireldploegsjes: KV Oostende en Alychlo”. Daarin gaf hij een inzage in de inkomsten en uitgaven van KV Oostende, met bijzondere aandacht voor o.a. televisierechten en de transferpolitiek van KV Oostende. De voorzitter wees erop dat de club ook met zijn beperktere steun (de wettelijk toegelaten 9% aandelen) perfect klaar is voor de toekomst, dankzij het gevoerde beleid en het sterke team dat KVO leidt. KVO heeft economisch zijn plaats in het Belgische voetbal.
Coucke ging daarna naadloos over naar zijn economische visie en de portefeuille-analyse van zijn investeringsvennootschap Alychlo.

De visie van de voorzitter vond bevestiging in de woorden van Johan Thijs, de CEO van de KBC Group en verkozen tot de 7de beste manager ter wereld. Thijs onderhield zijn publiek een uur lang op zeer geanimeerde wijze over bijzonder moeilijke onderwerpen zoals spreads en rentes. De aanwezige ondernemers kregen een duidelijk beeld van de economische verwachtingen in Europa.

Nicholas Arnst zorgde voor de grootste verbazing

De slotact was voor Nicholas Arnst, de bekende tv-goochelaar nam het publiek mee naar een wereld van fascinerende illusies, met onwaarschijnlijk sterke trucs, die iedereen met verstomming sloegen.
Meteen ook hét gespreksonderwerp tijdens het walking diner achteraf.

KBC Bank & Verzekeringen had voor een uitmuntende catering gezorgd, KVO-partners Nicolas Feuillatte en Filou serveerden de favoriete drank van onze business-klanten.

Iedereen kreeg de kans om te genieten van het fantastische uitzicht op de 25ste verdieping van het gebouw, waar gretig werd geposeerd voor de fotobooth. Beneden zorgden violiste Petia Staneva en enkele balvirtuozen nog voor de nodige animo.
Elke trotse KVO-partner ging naar huis met een gesigneerde bal, Gentse Neuzekes en de gloednieuwe KVO-toppartnergids, een bijbel met de voorstelling van alle belangrijkste sponsors van KV Oostende. Iedereen is het er over eens: “Ja het zal anders zijn zonder Marc Coucke, maar het zal daarom niet minder zijn. Wij zijn KVO!”

Klik hier voor de foto’s van het event.

U had graag een KVO-toppartnergids ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en we bezorgen u er graag eentje per post!

 

Comments are closed.