Verantwoordelijkheden opnemen en KVO nog meer verankeren

De nieuwe voorzitter

Beste Beach Business Club-leden,

Ongetwijfeld zijn jullie ook geschrokken toen het nieuws gisteren naar buiten kwam dat onze voorzitter RSC Anderlecht had overgenomen. In de economische rubriek van de krant zou zo’n bedrijfsovername in een paar kolommen in een hoekje gestaan hebben, maar door de populariteit van “Koning Voetbal” is dit wereldnieuws.

Met KV Oostende zijn we uiteraard super-betrokken-partij. Nog vóór de officiële persconferentie van morgen, waarin duidelijk tekst en uitleg komt, neem ik als Algemeen Directeur van KVO de verantwoordelijkheid op om het vertrouwen in de toekomst van deze club uit te spreken en iedereen gerust te stellen.

Na een meeting met onze eigenaar-voorzitter Marc Coucke ben ik er méér dan ooit van overtuigd dat KV Oostende blijvend de beloofde ambities zal nastreven. Misschien kan de club zelfs nog meer verankering krijgen met onze huidige partners (jullie dus).

Uiteraard zijn er nog geen details, maar in alle scenario’s en de gedachtegang van àlle partijen staat het belang van KV Oostende met stip bovenaan.

Zoals onze voorzitter al zei: “de continuïteit van KVO” mag en zal op geen enkel moment in het gedrang komen.
KV Oostende is méér dan gewapend om blijvend voor al uw diensten te zorgen. We hebben een talentvolle spelersgroep, een competente technische staf en een administratieve en commerciële omkadering die top is en tot op vandaag alle operationele zaken in goede banen leidde. Dat zullen ze ook in de toekomst doen!

Kom gewoon op woensdag 27 december naar de Kerstmatch KV Oostende – KRC Genk, geniet zoals anders van alles wat KVO u te bieden heeft en u zal getuige zijn van het bewijs dat er weinig veranderd is!

Tot woensdag !

Comments are closed.