TUI en Luchthaven Oostende – Brugge verlengen partnership

Tegen FC Antwerp gaven drie hostessen van TUI/ TUI fly de aftrap. Deze bijzondere kick-off kwam er omdat de Internationale Luchthaven Oostende – Brugge, TUI en TUI fly hun partnership bij KV Oostende hebben verlengd en verhoogd. Hopelijk brengen zij ons weer bovenaan in de rangschikking straks.
De voorbije weken sloten heel wat KVO – partners een nieuwe commerciële overeenkomst af met algemeen directeur Patrick Orlans en zijn salesteam. Na een prettige eerste kennismaking vorig seizoen verhogen TUI, TUI fly en de Internationale luchthaven Oostende – Brugge hun engagement tot het status van ”Vijftigtonner”.

Patrick Orlans, algemeen directeur KV Oostende: “We hadden altijd al een uitstekende relatie met de mensen van de luchthaven en van TUI. Door onze eerste Europese ervaring is die band er alleen nog maar sterker op geworden. En dus zijn we trots dat dergelijke grote spelers ook op moeilijke momenten hun engagement op KV Oostende willen intensifiëren.”
“Een weireldploegsje verdient een weireldluchthaven, hé, “ lacht Cathérine Stuyck, Marketing en Communicatie Directeur bij de Internationale Luchthaven Oostende – Brugge & Antwerpen – Deurne. “ De take-off van KVO is dit seizoen misschien iets minder, maar we zijn ervan overtuigd dat de ploeg straks wel weer op kruissnelheid geraakt.”
Voor TUI / TUI fly en de luchthaven is KV Oostende een belangrijk kanaal om de supporters bewust te maken van de mogelijkheden die de luchthaven in hun achtertuin heeft. “Waarom zou iemand uit deze regio nog naar Brussel of Charleroi rijden om het vliegtuig te nemen? TUI en TUI fly breiden hun bestemmingen steeds meer uit. Vanuit Oostende kan je nu al naar 21 locaties vliegen voor een zonnige vakantie. Onze luchthaven biedt daarbij tal van interessante voordelen!”
Zo is de luchthaven Oostende – Brugge makkelijk bereikbaar, de parking is betaalbaar, je hebt een vlotte check-in en sinds kort heb je voorbij de douanecontrole ook een totaal nieuwe catering en tax-free shopping!

Zowel TUI, TUI fly als de luchthaven waren al aanwezig op de KVO-Fandag en kregen toen erg positieve reacties van de mensen die hun stand bezochten.
Vandaar dus hun keuze om verder in zee (nou ja!) te gaan met KV Oostende. “We hopen alleen maar dat KV Oostende de komende seizoenen nog meer Europese verplaatsingen mag beleven zoals onlangs Marseille. Als wij hen zondag een goeie take-off kunnen bezorgen richting een overwinning, dan zou ons dat bijzonder trots maken,” besluit Cathérine Stuyck.
Hopelijk brengen deze partners ons het nodige geluk!

Welkom aan boord TUI, TUI fly en Luchthaven Oostende – Brugge!

https://www.tui.be/nl/zoeken

https://www.tuifly.be/

http://www.luchthaven-oostendebrugge.com/

Comments are closed.