Nieuwe business-website om u snel en duidelijk te helpen

Nieuws nieuwe business website

“Dit is ‘em dan! De gloednieuwe business-website van voetbalclub KV Oostende, speciaal ontwikkeld voor het comfort van onze (potentiële) zakelijke partners. Geen tijdverlies meer met het zoeken op de algemene website, tussen het sportieve nieuws door. Geen permanent bladeren meer in brochures. Deze website is helemaal ‘dedicated’ en exclusief voor het grote zakelijke netwerk van KV Oostende, ongetwijfeld één van de meest uitgebreide in de Pro League. Welkom, beste partner!

De voornaamste doelstellingen van de nieuwe website zijn de volgende:

  • Onze nieuwe én trouwe partners permanent op de hoogte houden van onze zakelijke evolutie.
  • Een zo kwalitatief mogelijke klantgerichte service bieden
  • De juiste informatie op het juiste moment aan de juiste doelgroep aanbieden.
  • Business genereren voor zowel onze club, als voor onze partners.
  • Dàt zijn de voornaamste doelstellingen van deze nieuwe business-site.

“Het moet een nieuwe hefboom worden voor ons al goed uitgewerkte commercieel beleid,” meent Patrick Orlans, Algemeen Directeur van KV Oostende. “Het biedt nieuwe, potentieel geïnteresseerde bedrijven een duidelijk beeld van alles waar KV Oostende zakelijk voor staat. En voor onze bestaande, trouwe partners is het een handige tool om op de hoogte te blijven van alle belangrijke afspraken, bestellingen, enz…”

Uit verschillende gesprekken met heel diverse partners uit de KVO business-community bleek er wel nood aan een dergelijke website. Marketing Manager Tine De Groote wil er vooral mee inspelen op de zeer klantgerichte aanpak binnen KV Oostende.

“We willen dat een partner bij KV Oostende in één oogopslag of nauwelijks een aantal clicks kan zien welke hospitality-formules hem aanspreken, hoe zijn publiciteit het best in beeld komt of wanneer hij in zijn agenda belangrijke data moet vrijhouden.”

Vroeger zat dat her en der wat verspreid over verschillende systemen. Nu kan alles gevonden worden vanuit één handige tool.”

Hopelijk vindt u makkelijk uw weg doorheen deze website. Geef ons gerust feedback hoe we u nog vlotter en beter zouden kunnen bedienen.

Uw bedrijf en KV Oostende zetten graag een één-tweetje op om samen te scoren!

Comments are closed.